Danmarks mest erfarne ballonmand​

​Skal du bruge en ballonmand til dit næste arrangement? Så er BallonOle den perfekte løsning. Jeg har mere end 30 års erfaring inden for ballonkunsten og kan derfor lave alverdens former for ballondyr og hatte. 

Jeg kommer gerne ud og sørger for at skabe sjov og løjer til dit næste arrangement, i både Holbæk, Roskilde og København.

Ballonmand der kan skabe underholdning til alle aldre

Skal der være fest, så lad der være fest. Når du booker mig til dit arrangement, sørger jeg for, at der bliver skruet op for fest, farver og underholdning, hvor både små og store kan være med.

Jeg har blandt andet lært mine ballonkunster fra den verdenskendte ballonartist, Marvin Hardy og jeg tør derfor godt love, at du kommer hjem de sjoveste og flotteste ballonfigurer, i farvestrålende nuancer. Samtidig har jeg verdensrekord i kunsten at lave ballondyr.

Lej mig til dit arrangement

Skal du bruge et sjovt indslag til et arrangement, så er en ballonmand den perfekte løsning. Ønsker du at høre mere om priser eller har du andre spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte mig. 

Du kan ringe på telefon 26140100 eller skrive en e-mail til kontakt@ballonole.dk. Du kan også udfyld kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage til dig.

​​

Bestil BallonOle

Ønsker du et festligt ​indslag til dit arrangement, så udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ballon Ole
Heibergs Have 57
4300 Holbæk

BallonOle

Heibergs have 57, 4300 Holbæk

Tlf.: 26 140 100

Kontakt