✓ Kommer også ud ved store arrangementer 

✓ Verdensmester i ballondyr

✓ +40 års erfaring med familieunderholdning

Ballonmand skaber underholdning for alle i enhver alder

Skal du bruge en ballonmand til dit næste arrangement? Så er Ballon Ole den perfekte løsning. Jeg har mere end 30 års erfaring som ballonmand, hvor jeg kan lave alverdens former for ballondyr og hatte. Jeg kommer gerne ud og sørger for at skabe sjov og løjer til dit næste arrangement i blandt andet Holbæk, Roskilde og København samt mange andre steder.

Danmarks mest erfarne ballonklovn og ballonmand​

Skal der være fest, så lad der være fest. Når du booker mig som ballonklovn til dit arrangement, sørger jeg for, at der bliver skruet op for fest, farver og underholdning, hvor både små og store i alle aldre kan være med. Det kan være alt fra en fødselsdag til et større arrangement.

Jeg har blandt andet lært mine ballonkunster fra den verdenskendte ballonartist, Marvin Hardy, og derfor tør jeg godt love, at du kommer hjem med de sjoveste og flotteste ballonfigurer, som er i farvestrålende nuancer. Jeg er Danmarks mest erfarne ballonmand, og jeg har ligefrem verdensrekord i kunsten i at lave ballondyr. Dermed er jeg et helt sikkert valg, når du skal finde underholdning for store og små.

Vidste du, at den moderne gummiballon blev opfundet af den en britisk fysiker og kemiker Michael Faraday i 1824. Han eksperimenterede med gasser, og ballonens egenskaber og lave pris gjorde den velegnet til eksperimenterne. En moderne ballonmand er i øvrigt en ballonkunstner, som laver aflange balloner om til ballondyr, blomster og meget andet.

Løfter stemningen med sjove og morsomme indslag

En ballonklovn kan skabe fest og ballade til ethvert arrangement såsom til arrangementer i firmaet, børnehaven eller festivalen. Det kan også være en event på en messe eller på gaden. Ballonmanden løfter altid stemningen sine sjove og morsomme indslag. Det er kun fantasien, der sætter grænsen, og min fantasi møder ingen grænser.

Jeg har fire populære figurer, som passer til store og små forsamlinger lige fra underholdning til firmafest til underholdning til fødselsdag, som altid bliver taget imod med et smil.

Udover at være ballonmand kan du også bestille Gøglerprofessor Philias og Sørøveren Kaptajn Blå. Omkring juletid kan du naturligvis bestille Julemanden (kun online i år). Jeg råder og vejleder gerne om, hvad der vil være bedst for jer, og jeg tilpasser naturligvis underholdningen, så den passer til jeres ønsker og behov.

Alt fra små fester til forsamlinger på 2.000 mennesker

Hvis der skal være fest, farver og underholdning, så kan du booke mig til at stå for børneunderholdningen. En ballonmand skaber liv, og de voksne kan også være med.

Jeg kommer gerne ud til den helt lille fødselsdag, og jeg kommer gerne ud til de noget større forsamlinger, hvor der er op imod 2.000 mennesker. Jeg sørger selv for teknikken, hvis det skal bruges til arrangementet. Du og de andre voksne skal blot læne jer tilbage og nyde showet.

Få meget mere at vide og book ballonklovnen i dag

Planlægger du sjove indslag til dit arrangement, så er ballonklovnen den helt perfekte løsning, så kontakt mig for at få mere at vide om priser for underholdning. Vi kan tage en snak om, hvad du ønsker til arrangementet. Du er naturligvis også velkommen til at booke ballonmanden lige med det samme.

Du kan booke Ballon Ole eller få en snak om ballonunderholdning på telefon 26 14 01 00, eller du kan skrive til mig på e-mail kontakt@ballonole.dk. Alternativt kan du benytte kontaktformularen her på siden. Jeg laver meget gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for en ballonmand.

Bestil BallonOle

Ønsker du et festligt ​indslag til dit arrangement, så udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt